בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חיזוק נוסף לסברה שחשיפה לבוטנים וביצים בגיל הרך מקטינה הסיכון לאלרגיה

מעקב אחר ילדים גילה כי עמידותם נמשכה עד גיל 5 ולא נחלשה גם אחרי שהפסיקו לאכול מזונות מסוכנים למשך שנה. פחות מ-5% מהם פיתחו תסמינים

תגובות

שני מחקרים חדשים מאששים את הסברה לכך שכאשר תינוקות נחשפים בגיל צעיר לבוטנים או למזונות אחרים שעלולים לגרום לאלרגיה – זה מקטין את הסיכון שהם יפתחו אלרגיה למזונות האלה. שני המחקרים פורסמו בסוף השבוע בכתב העת המדעי The New England Journal of Medicine. המחקר הראשון, שעקב אחר ילדים שהשתתפו במחקר פורץ דרך שהתפרסם בשנה שעברה, מצביע על כך שהעמידות של הילדים למזונות נמשכה עד גיל חמש ולא נחלשה גם אחרי שהם הפסיקו לאכול מזונות אלה למשך שנה. המחקר השני מצביע על כך שהאסטרטגיה של חשיפה בגיל מוקדם עשויה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו