טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חוקרי מכון ויצמן: לחם בריאות לא בריא לכולם

מחקר חדש גילה כי הלחם הלבן מושמץ ללא סיבה: תגובת מערכת העיכול לסוג הלחם היא אישית, ובחצי מהמקרים אף נטתה לרעת לחם הבריאות. אז מה עומד מאחורי ההבדלים?

תגובות
עובד מאפיה במצרים, השנה. הקמח הלבן מושמץ לשווא
MOHAMED ABD EL GHANY/רויט

מחקר חדש שנערך על ידי חוקרים ממכון ויצמן מאיים למשוך את השטיח הבריאותי מתחת לשוק המשגשג של לחמי הבריאות ומאפיות הבוטיק. לטענת החוקרים, הלחם הלבן מושמץ ללא הצדקה - ומערכת העיכול לא בהכרח מעדיפה את לחם הבריאות על פני עמיתו המוקצה. המחקר, שפורסם אתמול (שלישי) בכתב העת Cell Metabolism, נערך על ידי ד"ר ערן אלינב, פרופ' ערן סגל ופרופ' אברהם לוי. הם ביקשו לבחון את השפעות הלחם הלבן המעובד על מערכות הגוף, אל מול השפעותיו של לחם מחמצת מחיטה מלאה – שנחשב ללחם בריאות. באופן מפתיע גילו החוקרים כי סוג...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות