בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עקב השימוש במים מותפלים בחקלאות: ירידה של 30% בשיעור המגנזיום בפירות ובירקות

מחסור במינרל, החיוני למערכת העצבים והשרירים, עלול לגרום לבעיות לב. שיעור המגנזיום בכל הפירות והירקות בארץ נמוך מאשר בארה"ב

41תגובות
ירקן ברמת גן, בשנה שעברה. צריכת מים ישירה היא מקור ל‑ 20% מצריכת המגנזיום של האדם, המקור העיקרי הנוסף הוא מזון
מגד גוזני

השימוש הנרחב במים מותפלים בישראל הביא לירידה משמעותית בשיעור המגנזיום בעלים של עצי הדר ובפירות וירקות. מחסור במגנזיום עלול לגרום לבעיות רפואיות שונות, בהן בעיות לב ואוטם שריר הלב (התקף לב). למגנזיום תפקיד חיוני בפעילות מערכת העצבים, השרירים, והמערכת החיסונית, והוא נחוץ על מנת לווסת תהליכים שונים בגוף, בהם שמירה על מבנה העצם וייצור אנרגיה. על פי מחקר חדש שפורסם החודש בכתב העת Sustainability, שיעור המגנזיום בכל סוגי הפירות והירקות בישראל נמוך מהשיעור בארצות הברית. לצד זאת, המחקר של ד"ר ערן רווה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו