בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם אין חציר, שהפרות יאכלו קינואה

מחקר חדש של מו"פ צפון במכון המחקר מיג"ל בודק את יתרונות הקינואה כמזון־על לחיות. זה בריא יותר, זול יותר ואף עשוי לפתור את בעיית הכשרות לפסח. מצד הפרות לא נרשמו תלונות

5תגובות
ד"ר אשר מאכיל את הפרות בקינואה. לדבריו,  "אחד היתרונות של הקינואה הוא שהגידול שלה לא צורך הרבה מים"
גיל אליהו

סער, רובי ופיסטה, הן שלוש פרות שזוכות בחודשים האחרונים לפינוק מיוחד. לא עוד חציר וחיטה לארוחת בוקר, צהריים וערב, כי אם סופר־פוד: קינואה. לא ברור אם השלוש, כמו גם שאר שוכני הרפת בחוות נווה יער של מכון וולקני בעמק יזרעאל, מודעות לתדמית הניו־אייג'ית של המאכל החדש שלהן (שאיננה דגן), אבל עד כה לא נרשמו תלונות על הטעם. השינוי בהרגלי התזונה נעשה כחלק ממחקר שנערך בימים אלו. מתברר ממנו כי מעבר ליוקרה שמיוחסת לקינואה, מסתתר בה פוטנציאל בריאותי לא רע שאינו תקף רק לבני אדם, אלא גם לפרות — שאוכלות פחות אבל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו