בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם אין כבד קצוץ שיאכלו פואה גרא

עריכת סדר פסח בפאריס היא משימה לא קלה, בעיקר כשקשה להשיג בשר כשר ומתכון לחרוסת

4תגובות

סדר פסח בפאריס אסור שיהיה משעמם. לכן, כאשר רוז'ה איבון, קצב נחשב בעיר, הציע לי את מנת הדגל שלו - ברווז ללא עצמות מעוטר בזיתים מגולענים - הזמנתי מיד שניים. רוז'ה יודע היטב שבעלי יהודי וש"סעודת החג היהודית" היא טקס חשוב בביתנו. אולם כשהסרתי בגאווה את מעטפת נייר הכסף מעל המנות כשהגיעו האורחים הראשונים, נפלו עיניי על תערובת בשר חשודה למראה, ששימשה למילוי הברווזים. תחילה עלה בדעתי להעמיד פנים שהכול כשורה. אולי אף אחד לא ישים לב למילוי. אטען שזה בשר עגל. ואם זה לא... התגנבתי לחדר השינה וטלפנתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו