טבעונות? בלא מעט מדינות אכילת בשר היא הבשורה החדשה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בשר חזיר ועוף בשוק בהונג קונג, בשבוע שעבר
בשר חזיר ועוף בשוק בהונג קונג, בשבוע שעברצילום: Kin Cheung/אי־פי
לוגו אקונומיסט
אקונומיסט
לוגו אקונומיסט
אקונומיסט

הכל היה אחרת לפני 28 שנים, אז החליטו ז'או שיאיו ובעלה לעזוב את ביתם במחוז שאנדונג ולעבור לבייג'ין. השניים פתחו דוכן לממכר בשר חזיר בשוק שינפדי, בפאתיה של הבירה הסינית. העסקים לא היו קלים, באותם הימים היה השגשוג הכלכלי של סין רק בראשיתו ולמרבית האנשים בשר חזיר היה בגדר מותרות. רק בתקופה שקדמה לחגים הצליחו השניים למכור יותר ממאה קילוגרמים של בשר ביום. הישג של ממש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ