מעדנים של אדמה, ואין מה לאכול

שף יפני מגיש לסועדיו ארוחות מפוארות שהמרכיב המרכזי בהן הוא אדמה. הדעות חלוקות אך עבור טושיו טאנאבה הכל חלק מהיצירתיות הקולינרית שלו

לוגו רויטרס
רויטרס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו רויטרס
רויטרס
ארוחת מלכים עם שש מנות של חול צילום: מתוך שידורי ערוץ ITN

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ