חם, קר וללא אלכוהול: ברואנדה המשקה הפופולרי בברים הוא חלב

המשקה נחשב לחלק בלתי נפרד מהתרבות המקומית. במקביל לעלייה בתפוקת החלב ובקצב העיור במדינה בעשור האחרון, "מילק ברים" נפתחו בכל פינה, ובעיקר בקיגאלי הבירה

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ