בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי שנים של ניצול ואלימות, תעשיית הקפה של קונגו חוזרת לשגשג

הקפה היה בעבר ענף היצוא השני בגודלו בקונגו, אך הסכסוכים האלימים השמידו אותה ורמסו את מטעיה. כעת, אף שהיא עדיין בחוסר יציבות שלטונית, היא בדרך להפוך ליצרנית הקפה הגדולה בעולם

תגובות
מוגרוקה טועמת קפה בפסטיבל בבוקאבו, במאי
DIANA ZEYNEB ALHINDAWI / NYT

לינדה מוגרוקה רכנה אל כוס קפה מהביל ורחרחה אותה. היא לגמה מעט, גלגלה את המשקה בפיה ולאחר מכן ירקה. הקפה נקי, מתוק ובעל טעם פירותי, קבעה. על הלוח שהחזיקה בידה ציינה: 94, ציון גבוה לקפה גורמה. מוגרוקה, בת 24, נמנית עם קבוצה קטנה של טועמי קפה ממזרח קונגו. היא האשה היחידה המשמשת בתפקיד באזור. באביב השנה, לצד מומחים מדרום קוריאה וארצות הברית, הציגה כמה מספלי הקפה הנחשקים ביותר במולדתה בפסטיבל הקפה השנתי החדש שהתקיים בעיר בוקאבו שבמזרח המדינה. בפסטיבל, שמכונה הטעם של קיבו, מנסים הטועמים למצוא טעמים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו