בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שקיעת האסאדו

ארגנטינה כבר לא הצרכנית מספר 1 של בשר אדום

"אנו עטויים כלימה", ביכה הסופר דייגו וסינו, "בשנים האחרונות ניחתה על הזהות הלאומית שלנו כארגנטינים מכה שלא ידענו כמותה מעולם"

29תגובות

נתח עסיסי של סינטה משובחת המגירה מיצי בשר – ארגנטינים רבים רואים במנה שכזאת זכות יסוד שיש להתענג עליה בקביעות. לא בכדי אמר בעבר אחד מנשיאי ארגנטינה בראיון לכתב עת אמריקאי: “תגידו לקוראים שלכם שלא יבואו לארצי אם הם צמחונים”. אבל טעמים משתנים, אפילו בארגנטינה. צריכת הבשר באימפריית הבשר האדום ירדה בעשרות השנים האחרונות עד כדי כך שארגנטינה כבר אינה הצרכנית מספר אחת בעולם של בשר לאדם, תואר שכעת מתהדרת בו השכנה הקטנה אורוגוואי. טלטלה נוספת אחזה בארגנטינים משהתברר שמולדתם הידרדרה השנה למקום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו