בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עידן הפלפל והסויה

המהגרים הלטיניים והאסיאתיים משנים את הטעם האמריקאי

בשנים האחרונות עלו מכירות המאכלים האתניים בארה"ב, ולמנות המוכרות הוצעו אלטרנטיבות: מרק עוף עם קינואה, המבורגר חריף ומשקה פירות זוהר

17תגובות

אילו יכלו מגדלי העופות בארצות הברית ליצור תרנגולת בעלת שלוש רגליים, הם היו עושים זאת, כי הם בקושי מצליחים לעמוד בדרישות לכרעיים ולחלקים אחרים של בשר עוף, שבעבר היו החלקים הפחות מבוקשים לאכילה. “הדמוגרפיה משתנה”, אמר ביל לובט, מנכ”ל Pilgrim’s Pride, אחת החטיבות של JBS SA בוועידת מזון שנערכה לאחרונה בצפון קרוליינה, “יותר ויותר אנשים מעדיפים כרעיים”. השינויים הדמוגרפיים כבר באים מזמן לידי ביטוי בדפוסי הצבעה ובמגמות התעסוקה, אך השפעתם של מנהגי האכילה של המהגרים מאמריקה הלטינית ומאסיה היתה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו