לומדים על בשרן: תלמידים אמריקאים מטפלים בפרות עד שיגיעו ללחמניה במזנון

בניסיון לחזק את הקשר של התושבים לעבודת אדמה, תלמידים בתיכון באינדיאנה לומדים איך לטפל בבקר, ולבסוף גם אוכלים את פרי עמלם

סטיבן יאקינו, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סטיבן יאקינו, ניו יורק טיימס

תלמידי בית הספר התיכון בעיירה הייגרסטאון באינדיאנה מתנהלים בעצלתיים לכיוון הכיתה החדשה שלהם, הממוקמת מאחורי ערימה של חבילות חציר: שדה מגודר שבו עדר פרות מעלה גירה. החל משנת הלימודים הבאה, הפרות, שהגיעו למקום בחודש שעבר, יטופלו ויקבלו את מזונן מהתלמידים הלומדים בכיתת מדעי החקלאות. לאחר מכן, כשיעלה מספיק שומן על בשרן של החיות, יקבלו אותן התלמידים כהמבורגרים על מגשי המזנון הבית ספרי בארוחת הצהריים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ