לומדים על בשרן: תלמידים אמריקאים מטפלים בפרות עד שיגיעו ללחמניה במזנון

בניסיון לחזק את הקשר של התושבים לעבודת אדמה, תלמידים בתיכון באינדיאנה לומדים איך לטפל בבקר, ולבסוף גם אוכלים את פרי עמלם

סטיבן יאקינו, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סטיבן יאקינו, ניו יורק טיימס

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ