בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קנדה נאבקת על קרטל המייפל שלה

"אגודת יצרני סירופ המייפל של קוויבק" חושדת שאיכרים מייצרים ומוכרים שלא דרכה ולכן מציבה על אדמתם שומרים, קונסת אותם ולפעמים אף מחרימה תוצרת בשווי של מאות אלפי דולרים

6תגובות

השביל הצר המוביל לשדה הסוכר של רוברט הודג' מוקף בצינורות פלסטיק שבהם זורם עסיס מ–12 אלף עצים. בסוף השביל ניצבת בקתה שבה מרכזות משאבות את העסיס. מאייד מפלדת אל־חלד, שגודלו כגודל משאית, מסיים את התהליך והופך את התוצר לסירופ מייפל. רק דבר אחד חסר כאן: סירופ. שומרים שנשכרו על ידי "אגודת יצרני סירופ המייפל של קוויבק" החרימו כמעט עשרת אלפים קילוגרמים של סירופ מהחווה של הודג'. זהו התוצר השנתי שלה, ששוויו כ–60 אלף דולר קנדי (כ–46 אלף דולר אמריקאי). זה היה חלק מהמאבק המחריף של האגודה בבעלי חוות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו