בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהפכה גסטרונומית בברזיל: חרקים וג'וקים נאים במסעדות גורמה

שפים מפורסמים במדינה הדרום אמריקאית מבקשים להוקיר את תרבות האוכל הילידית ולהוסיף מנות לא שגרתיות לתפריטים. שף בסאו פאולו, בעל שני כוכבי מישלן: "יש לזה טעם מדהים, דומה לג'ינג'ר"

20תגובות

כשחושבים על נמלים במטבח, רוב האנשים מתארים לעצמם חרקים קטנים שהגיעו בלי הזמנה כדי להעביר שיירי מזון לקינם. אבל התפישה הזאת עשויה בקרוב להשתנות. שפים מפורסמים בברזיל מובילים מהפכה גסטרונומית בתפריטים שלהם. במהלך שבא להוקיר את תרבות האוכל הילידית במדינה, מתכוונים השפים להוסיף מנות חדשות הכוללות חרקים ושאר רכיבים שמקורם באמזונס ויבושלו בטכניקות חדשות. בדומה למהפכת הגסטרונומיה המולקולרית של השף הספרדי פראן אדריה בשנות התשעים, והצמחים הנדירים שבמסעדה הדנית "נומה", גם מגמה זו עשויה להכות גלים...

#first#impression#domrestaurante#amazing#flavour#huge#ants#from#the#amazonas#saopaulo @alexatala 🙏🙏🙏

A photo posted by Matthias Bernwieser (@mbernwieser) on



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו