מהפכה גסטרונומית בברזיל: חרקים וג'וקים נאים במסעדות גורמה

שפים מפורסמים במדינה הדרום אמריקאית מבקשים להוקיר את תרבות האוכל הילידית ולהוסיף מנות לא שגרתיות לתפריטים. שף בסאו פאולו, בעל שני כוכבי מישלן: "יש לזה טעם מדהים, דומה לג'ינג'ר"

הריברטו אראוחו ואנה וסיאנה, גרדיאן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הריברטו אראוחו ואנה וסיאנה, גרדיאן

כשחושבים על נמלים במטבח, רוב האנשים מתארים לעצמם חרקים קטנים שהגיעו בלי הזמנה כדי להעביר שיירי מזון לקינם. אבל התפישה הזאת עשויה בקרוב להשתנות.

שפים מפורסמים בברזיל מובילים מהפכה גסטרונומית בתפריטים שלהם. במהלך שבא להוקיר את תרבות האוכל הילידית במדינה, מתכוונים השפים להוסיף מנות חדשות הכוללות חרקים ושאר רכיבים שמקורם באמזונס ויבושלו בטכניקות חדשות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ