בעקבות הבצורת, מבשלה בקליפורניה ייצרה בירה ממים ממוחזרים

באמצעות טכנולוגיה של נאס"א הצליחו אדריכל אמריקאי ומבשלת בוטיק מסן פרנסיסקו להפוך מי מקלחות ומכונות כביסה לבירה. במבחן טעימה עיוור לא הבדילו הטועמים בינה לבין בירה רגילה

קריסטין וונג, גרדיאן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קריסטין וונג, גרדיאן

לא רבים מתושבי קליפורניה יכולים להישאר אדישים לבצורת הפוקדת את המדינה בשנים האחרונות, לבטח לאחר שהמושל הורה להפחית את צריכת המים במדינה ב–25%. גם התושבים שחסכו במים קודם לכן הרגישו את השינוי וגם ראו אותו — כאשר מדשאות ציבוריות הפכו חוליות יותר ויותר. אבל מצב חריג זה גם פתח דלת לרעיונות חדשים לחיסכון במים, ואף מיחזורם. מאחורי אחד מהרעיונות הללו עומד האדריכל ראס דרינקר, שחש תסכול מכך שהתקשורת כמעט אינה מתייחסת לנושא של מיחזור מים. "היא מתמקדת בחיסכון בצריכת מים", אמר. "אבל אם תושבי קליפורניה באמת רוצים לחולל שינוי באופן השימוש שלנו במים, עלינו למחזר את המים האפורים... ולהתגבר על ההתנגדות הפסיכולוגית שלנו לכך".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ