בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תרבות המזון האותנטי בארה"ב מוגשת עם תיבול קולוניאלי נדיב

טרנד החיפוש אחר מנות אקזוטיות שוטף את המערב, אך מאחוריו מסתתרים זלזול וחוסר רצון במפגש תרבותי אמיתי. ספר חדש מסביר שאוכל הודי אינו רק קארי ושכופתאות מסין לא חייבות להיות זולות

18תגובות

עליית תרבות האוכל במערב הופכת את החיפוש אחר מזון אותנטי מתרבויות אחרות לבילוי פופולארי בקרב תושבי ערים גדולות. בארה"ב, למשל, מהללים מומחים רבים לקולינריה מנות אקזוטיות, תוכניות ריאליטי עוקבות אחר מסעות גסטרונומיים במקומות רחוקים ופותחות את תיאבון הצופים אל הלא מוכר, ותיירים שחוזרים מטיולים בסין, הודו ותאילנד, מחפשים את המנות שטעמו שם – גם במסעדות שקרובות למקום מגוריהם. והנה, דווקא בימים שבהם הזמינות של מזון מרחבי העולם מגיעה לשיאים חדשים, נוחת על המדפים ספר שתוקף את תרבות המזון האתני, מציג אותה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו