תרבות המזון האותנטי בארה"ב מוגשת עם תיבול קולוניאלי נדיב

טרנד החיפוש אחר מנות אקזוטיות שוטף את המערב, אך מאחוריו מסתתרים זלזול וחוסר רצון במפגש תרבותי אמיתי. ספר חדש מסביר שאוכל הודי אינו רק קארי ושכופתאות מסין לא חייבות להיות זולות

טלי קרופקין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טלי קרופקין

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ