רשת מסעדות בארה"ב לוקחת מהלקוחות העשירים ומסבסדת את העניים

בעליה של רשת Everytable בלוס אנג'לס מקווים שלקוחות הסניף בחלק האמיד של העיר יבינו שהם עוזרים ללקוחות של "הסניף העני" בדרום

סטפאני סטרום, ניו יורק טיימס
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סטפאני סטרום, ניו יורק טיימס

כשמסעדת Everytable החדשה תיפתח מחר ברובע סאות לוס אנג'לס העני של העיר, מנת העוף בנוסח ג'מייקה, עם אורז קוקוס, שעועית וגזר, תהיה המנה היקרה ביותר בתפריט: 4.50 דולר. אבל בסתיו, כשסניף נוסף של המסעדה ייפתח בחלקה העשיר יותר של לוס אנג'לס העשיר, במרחק של כשלושה קילומטרים מזו שבסאות לוס אנג'לס, מחיר אותה המנה בדיוק יהיה 8.95 דולר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ