בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חלב פרה משמרים ודגים שלא שחו במים: כך מאיים המדע על תעשיות המזון מן החי

סטארטאפים אמריקאיים רבים מנסים לייצר תחליפי בשר וחלב בעזרת טכנולוגיות חדשניות שהיו עד כה בשימוש מדענים. אבל גם הם מבינים שבסופו של דבר הטעם הוא הקובע, והמרוץ לטעם המושלם בעיצומו

תגובות
ביצים בסופרמרקט בסיאול, אשתקד. טריליון ביצים נצרכות בעולם מדי יום
Kim Hong-Ji/רויטרס

"אם אתה מייצר מזון שטעמו באמת טוב, שיחקת אותה", אומר ג'וש טטריק בחיוך. בתחום שלו ההצלחה הזאת היא הכרחית. החברה של טטריק, Just, היא אחת מכמה חברות מובילות בעלות משימה שאפתנית: ליצור בעזרת טכנולוגיות חדשניות מזון שיצליח להכניע את תעשיות הבשר ומוצרי החלב. מדובר באתגרים ענקיים: גידול בשר במעבדות, ייצור "ביצים" מקושקשות משעועית מש, ייצור דגים שמעולם לא שחו במים וחלב פרה שעשוי משמרים. המטרה היא לצמצם את הנזקים הסביבתיים העצומים הנגרמים על ידי החקלאות התעשייתית, החל בפליטות פחמן וכלה בזיהום מים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו