דמיאן קרינגטון, גרדיאן
דמיאן קרינגטון, גרדיאן

"אם אתה מייצר מזון שטעמו באמת טוב, שיחקת אותה", אומר ג'וש טטריק בחיוך. בתחום שלו ההצלחה הזאת היא הכרחית. החברה של טטריק, Just, היא אחת מכמה חברות מובילות בעלות משימה שאפתנית: ליצור בעזרת טכנולוגיות חדשניות מזון שיצליח להכניע את תעשיות הבשר ומוצרי החלב.

מדובר באתגרים ענקיים: גידול בשר במעבדות, ייצור "ביצים" מקושקשות משעועית מש, ייצור דגים שמעולם לא שחו במים וחלב פרה שעשוי משמרים. המטרה היא לצמצם את הנזקים הסביבתיים העצומים הנגרמים על ידי החקלאות התעשייתית, החל בפליטות פחמן וכלה בזיהום מים ובמחלות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ