הפנטגון: מעטפה עם סימנים של רעל קטלני נשלחה לשר ההגנה מאטיס
גורמים בממשל מסרו כי סימנים לרעל ריצין התגלו במעטפה במתקן הדואר של הפנטגון. השירות החשאי בוחן "מעטפה חשודה" שנשלחה לנשיא טראמפ, לא ברור אם יש קשר בין המקרים



הפנטגון דיווח הלילה (רביעי) שלידיו הגיעה חבילת מעטפות בהן התגלו סימנים של הרעל הקטלני ריצין. אחת המעטפות היתה ממוענת לשר ההגנה של ארה"ב, ג'יימס מאטיס. הפנטגון הטיל עוצר על מתקן הדואר שלו ומסר שה-FBI מנתח את המעטפות. בכירים בממשל אמרו שכוח המשטרה בפנטגון זיהה את הרעל במעטפות לראשונה ביום שני, במתקן מיון דואר שמנותק מהבניין הראשי.
בתוך כך, השירות החשאי של ארה"ב אמר שהוא חוקר "מעטפה חשודה" שהיתה מיועדת לנשיא דונלד טראמפ. בשירות מסרו שהמעטפה התקבלה ביום שני, אך לא נכנסה לבית הלבן. לא ידוע בשעה זו אם יש קשר בין המקרים.
ריצין קיים בטבע בצמח קיקיון מצוי, אך יש צורך בפעולה מכוונת כדי להפוך אותו לנשק ביולוגי. חשיפה לכמות מזערית של ריצין, בגודל קצה של סיכה, יכולה לגרום למוות בתוך 36 עד 72 שעות. לרעל לא קיים נוגדן מוכר.
חבילות בהן התגלו סימנים של ריצין הגיעו בעבר מדי פעם לבנייני ממשל בארה"ב. מעטפות עם הרעל נשלחו ב-2013 לסנאטור, לבית הלבן ולגורם במערכת המשפט של מיסיסיפי. ב-2001, זמן קצר אחרי הפיגועים במגדלי התאומים בניו יורק, מכתבים שבתוכם הרעל אנתרקס נשלחו לשני סנאטורים ולגופי תקשורת בניו יורק ובפלורידה.