בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כלום לא עוצר את תעשיית בשר הכלבים בוויטנאם - אפילו לא החוק

ארגוני פשע בתאילנד חוטפים אלפי כלבים בשנה עבור השוק בוויטנאם, מדינה בה מחירה של מנת בשר כלב במסעדת יוקרה יכול להגיע ל-200 שקלים

102תגובות

נויין טיין טונג בן ה-42 הוא בדיוק האיש המתאים לניהול בית מטבחיים בהאנוי: דק, שרירי, עצבני ומזוהם. חולצת הטריקו הלבנה שלו מכוסה בדם קרוש, מכנסי הג’ינס שלו קצרים, ורגליו מבוססות בסנדלי פלסטיק. הוא ניצב מעל תא עשוי ממתכת בין שני פגרים תלויים ומתבונן בעמדה שבה הוא מבצע את מלאכת ההרג - מעבר פתוח המרוצף בטון ומוביל לרחוב סואן מלא חנויות. שתי גוויות שעורן נפשט מעליהן מבהיקות בלובנן בשמש הבוקר החמה, ואחד מדודניו של נויין שוטף אותן. שני צעדים בלבד משם נראים כלובים שבכל אחד מהם חמישה כלבים. גודל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו