טעמו המר של הסוכר הקמבודי

התיאבון האירופי לסוכר דחף את קמבודיה להפקיע נחלות ממאות אלפי איכרים שגידלו אורז למחייתם ולהכריחם לעבוד במטעי סוכר בתנאים מחפירים

מתיאו פאגוטו, קמבודיה
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתיאו פאגוטו, קמבודיה

לוּב וֶאוּן, בת 39, יושבת ליד האח בבקתת העץ המאולתרת שלה, הניצבת על עמודים, ומבשלת חתיכה של מזון מלכות שנלקחה מכוורת השוכנת בעץ סמוך. זה האוכל היחיד שהצליחה למצוא היום. "עד לפני ארבע שנים היו לי חיים נחמדים", היא נאנחת, כשהיא מערבבת את הדייסה הצהובה ומוסיפה אליה כמה חופני אורז, "כעת אני צריכה לעבוד כמו עבד במטע הסוכר כדי לשרוד".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ