בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טעמו המר של הסוכר הקמבודי

התיאבון האירופי לסוכר דחף את קמבודיה להפקיע נחלות ממאות אלפי איכרים שגידלו אורז למחייתם ולהכריחם לעבוד במטעי סוכר בתנאים מחפירים

6תגובות

לוּב וֶאוּן, בת 39, יושבת ליד האח בבקתת העץ המאולתרת שלה, הניצבת על עמודים, ומבשלת חתיכה של מזון מלכות שנלקחה מכוורת השוכנת בעץ סמוך. זה האוכל היחיד שהצליחה למצוא היום. "עד לפני ארבע שנים היו לי חיים נחמדים", היא נאנחת, כשהיא מערבבת את הדייסה הצהובה ומוסיפה אליה כמה חופני אורז, "כעת אני צריכה לעבוד כמו עבד במטע הסוכר כדי לשרוד". לוב, אם לשמונה בעלת עיניים עצובות, היתה עד לפני כמה שנים איכרה פשוטה בקוֹרְק, כפר במחוז קמפונג ספאו, 75 ק"מ ממערב לבירת קמבודיה פנום פן. היא נהגה להתעורר בשעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו