בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הטרנד החדש הסוחף את צעירי הונג קונג: אוכל גרוע, אבל בקטע אירוני

צעירי הונג קונג סורקים את הרחובות בחיפוש אחר המנות הדוחות ביותר, ונוסעים יחד למיון לאחר ביקורים במסעדת סושי ידועה לשמצה

2תגובות

השבוע בהונג קונג פורסמה רשימה של מאות אבני היסוד התרבותיות של העיר, שצפויות לזכות בתמיכה ממשלתית. לצד נכסים תרבותיים כמו סגנונות הקונג פו השונים והאופרה הקנטונית, ברשימה הוזכרו גם טכניקות בישול מסורתיות של מנות ההיכר של הונג קונג, בהן טארט ביצים, וונטונים, עוגות ירח וכיסונים עם אורז דביק, כך דווח בעיתון המקומי SCMP. אולם, בעוד ותיקי העיר קוראים לשמר את מורשת האוכל הייחודית באזור, נראה כי צעירי הונג קונג מחפשים דווקא טעמים קולינריים חדשים. כפי שדווח בוושינגטון פוסט, לאחרונה, קבוצות חברתיות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו