הטרנד החדש הסוחף את צעירי הונג קונג: אוכל גרוע, אבל בקטע אירוני

צעירי הונג קונג סורקים את הרחובות בחיפוש אחר המנות הדוחות ביותר, ונוסעים יחד למיון לאחר ביקורים במסעדת סושי ידועה לשמצה

"הארץ"
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
"הארץ"

השבוע בהונג קונג פורסמה רשימה של מאות אבני היסוד התרבותיות של העיר, שצפויות לזכות בתמיכה ממשלתית. לצד נכסים תרבותיים כמו סגנונות הקונג פו השונים והאופרה הקנטונית, ברשימה הוזכרו גם טכניקות בישול מסורתיות של מנות ההיכר של הונג קונג, בהן טארט ביצים, וונטונים, עוגות ירח וכיסונים עם אורז דביק, כך דווח בעיתון המקומי SCMP.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ