בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביפן מקווים שהסאקה יישפך כיין

בניסיון להציל את התעשייה המקומית, מזקקי המשקה האלכוהולי היפני מוחלים על גאוותם ומנסים לזווג אותו עם שוק המסעדות והפאבים המערבי

3תגובות

קנסוקה שיצ'ידה, העומד בראש מזקקה לסאקה בת 150 שנה בדרום יפן, בילה שבוע מסחרר במסעדות לונדון, וטעם מגוון של מנות אקזוטיות ומבלבלות: מאכלי פאבים, המבורגרים גורמה, אוכל צרפתי, אומצות מפרות אנגוס, סביצ'ה. החוויה הותירה אותו מעט נבוך ומעט חולה, הוא סבל מ"חמרמורת מזון". אולם, שיצ'ידה בן 43 נסע ללונדון למשימה: להביא סאקה מתוצרתו למסעדות אירופה ולזווג אותו עם המטבח המערבי. הדבר, מבחינתו, הוא כורח המציאות. יפן גאה במורשת הסאקה שלה, אבל מכירות המשקה יורדות כבר עשרות שנים, ושיצ'ידה ועוד בעלי מזקקות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו