הלהיט הבא של פפסי בהודו: מיץ קשיו

פרי הקשיו, שהאגוז שצומח עליו גרם עד כה לדחיקתו לשוליים, יעובד למשקה חדש עתיר בוויטמין סי, שיש הטוענים שיסייע בשיפור הביצועים המיניים

סטפני סטרום, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סטפני סטרום, ניו יורק טיימס

כשקטיף הקשיו מתחיל כאן, במחוז רטנאגירי בהודו, המטעים הנאחזים בגבעות המוריקות מתכסים בשטיח צהוב, כתום ואדום - צבעים שנוצרים כשהאיכרים מפרידים את האגוז מהפרי ומשליכים את הפרי אל הקרקע. הפרי בעל הצבעים המרהיבים, שנקרא תפוח הקשיו, נרקב במהירות, פרט לכמות מצומצמת ממנו המשמשת לרקיחת משקה מקומי שנקרא "פני", והוא פופולארי מאוד בגואה השכנה.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ