בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למרות השגשוג הכלכלי, בדרום מזרח אסיה עדיין בוחרים לאכול כלבים

ההכנסות של התושבים גדלות וכך גם הביקוש בשווקים, אך כשזה עדיין לא מספיק לקנות בשר בקר הם צורכים בשר כלב, שרבים גם מאמינים שיש לו סגולות בריאותיות. ארגוני בעלי חיים כבר נואשו ממאבק בהתאכזרות לכלבים

11תגובות
בשר כלב מוגש במסעדה בג'קרטה, בינואר
Kemal Jufri / NYT

פרלין סיטיו התרווח בכסאו בארשת של סיפוק והביט בצלחות הריקות שנערמו על השולחן לפניו. זה עתה סיים מנה של ריקה־ריקה — בשר כלבים מתובל בנוסח אינדונזי. "אני אוכל את המנה הזו אחת לשבוע לפחות", אומר סיטיו, "הטעם טוב והבשר טרי. זו מנה שמחממת את הגוף וממריצה את מחזור הדם". באינדונזיה, בדומה למדינות אחרות שבהן בשר כלבים משמש למאכל, פועלת רוב התעשייה הרחק מעין הציבור וקשה להשיג מידע הנוגע לצריכתו. עם זאת, בעלי מסעדות, קצבים, חוקרים ופעילים למען זכויות בעלי חיים סבורים שמספר הכלבים הנשחטים ונאכלים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו