למרות השגשוג הכלכלי, בדרום מזרח אסיה עדיין בוחרים לאכול כלבים

ההכנסות של התושבים גדלות וכך גם הביקוש בשווקים, אך כשזה עדיין לא מספיק לקנות בשר בקר הם צורכים בשר כלב, שרבים גם מאמינים שיש לו סגולות בריאותיות. ארגוני בעלי חיים כבר נואשו ממאבק בהתאכזרות לכלבים

ג'ו קוקרן, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ג'ו קוקרן, ניו יורק טיימס

פרלין סיטיו התרווח בכסאו בארשת של סיפוק והביט בצלחות הריקות שנערמו על השולחן לפניו. זה עתה סיים מנה של ריקה־ריקה — בשר כלבים מתובל בנוסח אינדונזי. "אני אוכל את המנה הזו אחת לשבוע לפחות", אומר סיטיו, "הטעם טוב והבשר טרי. זו מנה שמחממת את הגוף וממריצה את מחזור הדם".

באינדונזיה, בדומה למדינות אחרות שבהן בשר כלבים משמש למאכל, פועלת רוב התעשייה הרחק מעין הציבור וקשה להשיג מידע הנוגע לצריכתו. עם זאת, בעלי מסעדות, קצבים, חוקרים ופעילים למען זכויות בעלי חיים סבורים שמספר הכלבים הנשחטים ונאכלים במדינה הולך ועולה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ