בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למרות ריחו, הביקוש בסין לפרי הדוריאן גובר, ועתה הוא מככב בפיצות ושאר מאכלים

בשנים האחרונות גדלה הפופולריות של הפרי שריחו עשוי להזכיר ביוב פתוח. זו גרמה למלזיה לערוך רפורמה חקלאית ולהפוך את הדוריאן לענף הייצוא מספר אחת שלה

2תגובות
סועדות אוכלות נזיד עוף בחלב קוקוס ודוריאן במסעדה בשנחאי, בתחילת החודש
ALY SONG/רויטרס

לשדות תעופה רבים אסור להכניסו, כשמישהו מאתר אותו באוטובוס הוא מחמיץ פנים, וגם בבתי המלון של דרום אסיה איש לא יקבל אותו בברכה. אין מדובר בבעל חיים מסוכן או באישיות בעלת מזג חם ולא נעים, כי אם בדוריאן — פרי בעל בליטות מחודדות. אלא שלא מראהו הולך לפניו, כי אם ריחו הייחודי, המזכיר טרפנטין או ביוב פתוח, תלוי את מי שואלים. אך בעוד שהריח המבאיש הקנה לאכילת הדוריאן, או לניסיונות להתקרב אליו, ממד מאתגר משהו (וגם כמה סרטוני רשת הממחישים זאת), מתברר שבכל האמור בסין הרי שזה אינו מוריד מקרנו. ההפך הוא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו