לוגו גרדיאן
גרדיאן
לוגו גרדיאן
גרדיאן

מבקר מסעדות מפורסם בהונג קונג, המוכר בכינויו "אלוהי האוכל", נידון ברותחין, או יותר נכון בציר לוהט, אחרי שמתח ביקורת על צורת הבישול הפופולרית במדינה הקרויה "הוט פוט". בצורת בישול זו מתבשל ציר בקדרה עשויה מתכת המונחת במרכז השולחן ובה טובלים מאכלים שונים, בהם בשר נא, ירקות ואטריות.

צ'ווה להם, מבקר שגם כתב כמה ספרי בישול, זכה לגינויים אחרי שהופיע בתוכנית אירוח וכשנשאל איזו מנה היה רוצה לראות נעלמת מעל פני האדמה, השיב: "הוט פוט". לדברי צ'ווה, צורת בישול זו נעדרת כל חשיבות תרבותית. "אתה סתם זורק מרכיבים לקדרה, אני לא מבין מה טעים בזה", אמר. "אם האהדה לצורת הבישול הזו תמשיך לגדול, אתם תראו בשנים הקרובות פחות ופחות שפים".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ