שיגעון הטוסטים: ביפן לוקחים את קליית הלחם כמה צעדים קדימה

אחרי שהלחם כבר עקף את האורז בפופולריות שלו במדינה, התושבים מפתחים את קלייתו לרמת אמנות: מטוסטים מעוצבים ועד מסעדות שבהן הסועד בוחר את מכשיר הקלייה ממגוון רחב

ג'סטין מקארי, גרדיאן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

ארוחת הבוקר ב"גאלאנט", בית קפה בשכונת אואנו שבטוקיו, מעוררת בבירור תחושת רטרו: ביצה שלוקה, סלט, יוגורט רגיל עם נגיעות של ריבת אוכמניות וספל קפה. אך כל אלה הם רק תפאורה למרכיב המרכזי — טוסט מושלם; פרוסה יחידה של לחם לבן, שחיצוניותה הפריכה מסתירה רכות פנימית. הוא מוגש חמים, כך שהחמאה יכולה להתמוסס עליו בלי לנזול.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ