שיגעון הטוסטים: ביפן לוקחים את קליית הלחם כמה צעדים קדימה

אחרי שהלחם כבר עקף את האורז בפופולריות שלו במדינה, התושבים מפתחים את קלייתו לרמת אמנות: מטוסטים מעוצבים ועד מסעדות שבהן הסועד בוחר את מכשיר הקלייה ממגוון רחב

ג'סטין מקארי, גרדיאן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ג'סטין מקארי, גרדיאן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ