על רקע קמפיין לאומי בסין נגד בזבוז מזון, מסעדה עודדה לקוחות להישקל – והתנצלה

בשבוע שעבר קרא הנשיא שי ג'ינפינג להילחם בצריכה מופרזת של מזון והשלכתו, רשויות מקומיות מיהרו להציע יוזמות. המסעדה בצ'אנגשה: "מעולם לא הכרחנו לקוחות לשקול את עצמם"

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ