מלחמתם של השפים הגדולים בצרפת באוכל המתועש

לשפים הגדולים נמאס מעמיתים שלא מכבדים את המקצוע ומגישים אוכל מחומם או מתועש. אות מיוחד יוענק למסעדות שיכינו מנות מחומרים טריים

רוני בר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני בר

איך הייתם מגיבים לו היו מגלים לכם שמרק הבצל המדהים שאכלתם בפאריס מקורו בשקית? רובנו מחשיבים את המסעדות הצרפתיות לפסגת הקולינריה, אך רובן לא ממש מתאימות להגדרה. לפי התאחדות המלונאים בצרפת, 70% מהמסעדות ברפובליקה מגישות אוכל תעשייתי: חומרי גלם מקופסאות שימורים, מהמקפיא או באריזות ואקום, ואף מנות מוכנות שרק מחוממות במטבח.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ