מלחמתם של השפים הגדולים בצרפת באוכל המתועש

לשפים הגדולים נמאס מעמיתים שלא מכבדים את המקצוע ומגישים אוכל מחומם או מתועש. אות מיוחד יוענק למסעדות שיכינו מנות מחומרים טריים

רוני בר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני בר

איך הייתם מגיבים לו היו מגלים לכם שמרק הבצל המדהים שאכלתם בפאריס מקורו בשקית? רובנו מחשיבים את המסעדות הצרפתיות לפסגת הקולינריה, אך רובן לא ממש מתאימות להגדרה. לפי התאחדות המלונאים בצרפת, 70% מהמסעדות ברפובליקה מגישות אוכל תעשייתי: חומרי גלם מקופסאות שימורים, מהמקפיא או באריזות ואקום, ואף מנות מוכנות שרק מחוממות במטבח.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ