בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מלחמתם של השפים הגדולים בצרפת באוכל המתועש

לשפים הגדולים נמאס מעמיתים שלא מכבדים את המקצוע ומגישים אוכל מחומם או מתועש. אות מיוחד יוענק למסעדות שיכינו מנות מחומרים טריים

תגובות

איך הייתם מגיבים לו היו מגלים לכם שמרק הבצל המדהים שאכלתם בפאריס מקורו בשקית? רובנו מחשיבים את המסעדות הצרפתיות לפסגת הקולינריה, אך רובן לא ממש מתאימות להגדרה. לפי התאחדות המלונאים בצרפת, 70% מהמסעדות ברפובליקה מגישות אוכל תעשייתי: חומרי גלם מקופסאות שימורים, מהמקפיא או באריזות ואקום, ואף מנות מוכנות שרק מחוממות במטבח. רבים, כך מסתבר, נופלים בפח. בסקר שנערך ב-2007, אמרו 72% מהלקוחות במסעדות צרפת כי הם מאמינים שהטבח מכין בעצמו את כל המנות שבתפריט ואף הולך מדי בוקר לשוק כדי לקנות את חומרי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו