מה באמת מטריד את האיחוד? כיצד להגיש שמן זית

תקנות חדשות בנוגע להגשת שמן זית במסעדות ביבשת מכעיסות את המסעדנים, שמעדיפים שהרשויות יתעסקו במשבר הכלכלי ולא ב"דברים מטומטמים"

לוגו רויטרס
רויטרס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו רויטרס
רויטרס

באיחוד האירופי לקחו בסוף השבוע אתנחתא מעיסוק במשבר הכלכלי שפוקד לא מעט ממדינות הגוש ומצאו נושא אחר לדון ולהתווכח עליו – כיצד צריכות המסעדות האירופיות להגיש שמן זית. אתמול (שבת) הוחלט כי החל מ-1 בינואר 2014, ייאסר על מסעדות להגיש שמן זית לסועדים בקנקני זכוכית קטנים או בצלוחיות. במקום, ייאלצו המסעדנים להשתמש בבקבוקים חתומים שאסור למלא ויש לזרוק ברגע שיתרוקנו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ