מסתבר שזו בירת זחלי הדבורים הטובה בעולם

מעבדה בדנמרק מנסה לייצר מגוון של בירות מחומרים יצירתיים כמו עשבי תיבול, אגוזים, ואצות, במטרה להפוך את המשקה האלכוהולי ליוקרתי יותר

הלן ראסל, גרדיאן
הלן ראסל, גרדיאן

עשבי תיבול, תותים, אגוזים ופטריות מונחים בזהירות רבה על משטח העבודה במעבדה של חברת "נורדיק פוד", השוכנת באנייה בנמל של קופנהאגן.

המעבדה, שהוקמה בשנת 2008 בידי רנה רדזפי, השף הראשי של המסעדה היוקרתית "נומה", והיזם הגסטרונומי קלאוס מאייר, נועדה להרחיב את גבולות המטבח הנורדי. מקץ חמש שנים, השאיפה נותרה בעינה, אלא שהפעם צוות המעבדה מתמקד במשקאות אלכוהוליים: ייצור בירה תוך שימוש בחידושים האחרונים בתחום, בסיועה של יצרנית הבירה הגדולה בדנמרק, קרלסברג.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ