בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסתבר שזו בירת זחלי הדבורים הטובה בעולם

מעבדה בדנמרק מנסה לייצר מגוון של בירות מחומרים יצירתיים כמו עשבי תיבול, אגוזים, ואצות, במטרה להפוך את המשקה האלכוהולי ליוקרתי יותר

תגובות

עשבי תיבול, תותים, אגוזים ופטריות מונחים בזהירות רבה על משטח העבודה במעבדה של חברת "נורדיק פוד", השוכנת באנייה בנמל של קופנהאגן. המעבדה, שהוקמה בשנת 2008 בידי רנה רדזפי, השף הראשי של המסעדה היוקרתית "נומה", והיזם הגסטרונומי קלאוס מאייר, נועדה להרחיב את גבולות המטבח הנורדי. מקץ חמש שנים, השאיפה נותרה בעינה, אלא שהפעם צוות המעבדה מתמקד במשקאות אלכוהוליים: ייצור בירה תוך שימוש בחידושים האחרונים בתחום, בסיועה של יצרנית הבירה הגדולה בדנמרק, קרלסברג. האתגר המרכזי הוא לשכנע את הסועדים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו