בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צרפת מוטרדת מזניחת הבאגט לטובת פסטה ואורז

לאחר שצריכת הלחם הפופולרי ירדה בעשרות אחוזים בשנים האחרונות, הושק מסע ארצי להחזרת הבאגט לשולחנות האוכל המקומיים

12תגובות

הצרפתים, כך נראה, החליטו לוותר עליו. לא על ביטוח הבריאות הניתן בחינם, לא על שבוע העבודה המקוצר וגם לא על חודש החופשה השנתית באוגוסט. אלא על הבאגט. כיום, צרפתי ממוצע אוכל כחצי באגט ביום, לעומת באגט שלם ב‑1970 ויותר משלושה באגטים ב‑1900. נשים אוכלות כשליש פחות מגברים וצעירים אוכלים כשליש פחות מהכמות שנהגו לאכול לפני עשר שנים. הירידה בצריכת הלחם כה מדאיגה, שבחודש יוני החליטה שדולת האופים והטוחנים, לאובסרווטואר דו פן, להשיק מסע ארצי לעידוד צריכת לחם, שבו הוא מוצג כמזון טוב לבריאות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו