בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוטלי חרקים מסכנים את ייצור המזון בעולם

מחקר מקיף קובע כי כימיקלים נפוצים המשמשים להדברה פוגעים בבעלי חיים החיוניים לייצור מזון כדבורים ותולעים, ולכן יש להפסיק בהדרגה להשתמש בהם

14תגובות

קוטלי החרקים הנפוצים ביותר בעולם זיהמו את הסביבה בכל רחבי כדור הארץ במידה כזאת שהם מסכנים את ייצור המזון בעולם - כך קובע מחקר בינלאומי מקיף שבחן את השלכות השימוש בכימיקלים. החוקרים השוו את ההשלכות לאלו המופיעות בספרה של רייצ'ל קארסון Silent Spring (אביב דומם) משנת 1962, שחשף את היקף חיסולם של ציפורים וחרקים כתוצאה מהשימוש הגורף בדי-די-טי וחומרי הדברה אחרים. מדי שנה, נמכרים רעלנים עצביים חזקים ועמידים במיליארדי דולרים, אבל התקנות שהתקבלו להסדרת השימוש בהם לא מצליחות למנוע את הרעלת כמעט כל בתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו