בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק מהגרים: המתיחות בין איטליה לאיחוד האירופי מגיעה גם אל מדף הגבינות

אחרי שהתערבו בייצור השוקולד והיין, בבריסל דורשים כעת לבטל את האיסור על ייצור גבינות מאבקת חלב, בטענה שהוא מגביל את הסחר החופשי. ברומא כבר הודיעו: לא יקום ולא יהיה

21תגובות

האיטלקים מזועזעים. אחרי שהאיחוד האירופי הרשה לייצר שוקולד בלי קקאו ויין בלי ענבים, כעת הוא קורא לאיטליה לייצר גבינות בלי חלב. אבל במדינה שבה הגבינה היא מרכיב מרכזי בתפריט היומי ושייצורן של גבינות כמוצרלה ופרמיג'אנו הן חלק ממסורת עתיקת יומין הנשמרת באדיקות, דרישתה הרשמית של בריסל מתקבלת כהתרסה כלפי מורשתה התרבותית. "זו פגיעה בסמל תרבותי של איטליה", אמר רוברטו מונקאלבו, נשיא התאחדות החקלאים הגדולה באיטליה, קולדירטי. "אנו מוצאים עצמנו מול התכתיב המי־יודע־כמה של אירופה, המגמגמת במצבי חרום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו