בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סערה בבלגיה סביב ההצעה להוריד את אחוזי השומן במיונז

נוכח התחרות עם יצרנים זרים, יתכנסו שרי הממשלה בבריסל לדיון על גורל המיונז הבלגי שאחוזי השומן שלו קבועים בצו מלכותי. "זו המסורת והטעם שלנו", אומר שף מקומי שמתנגד להצעה

16תגובות
רויטרס

בימים הקרובים תתכנס ממשלת בלגיה לדיון מיוחד על לא אחר מאשר המיונז במדינה. שרי הממשלה יקדישו זמן ותשומת לב לעניין הנמצא בלבו של ויכוח ציבורי ער: האם יש לעדכן את הרכבו של המיונז המיוצר בבבלגיה. זר, כמובן, לא יבין זאת, אך הצ'יפס הבלגי הוא עניין לאומי חשוב, והרי אין מנה של צ'יפס ללא גבעה של מיונז המתנוססת על ראשו. רקע היסטורי קצר למי שאינו מצוי בנבכי הסיפור: המיונז מוזכר לראשונה בתולדות המטבח האירופי במאה ה–18. קיים ויכוח בלתי פתיר בין המומחים אודות מוצאו. האם הוא יציר כפיו של הטבח של הגנרל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו