סערה בבלגיה סביב ההצעה להוריד את אחוזי השומן במיונז

נוכח התחרות עם יצרנים זרים, יתכנסו שרי הממשלה בבריסל לדיון על גורל המיונז הבלגי שאחוזי השומן שלו קבועים בצו מלכותי. "זו המסורת והטעם שלנו", אומר שף מקומי שמתנגד להצעה

שלמה פפירבלט
בריסל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שלמה פפירבלט
בריסל

בימים הקרובים תתכנס ממשלת בלגיה לדיון מיוחד על לא אחר מאשר המיונז במדינה. שרי הממשלה יקדישו זמן ותשומת לב לעניין הנמצא בלבו של ויכוח ציבורי ער: האם יש לעדכן את הרכבו של המיונז המיוצר בבבלגיה. זר, כמובן, לא יבין זאת, אך הצ'יפס הבלגי הוא עניין לאומי חשוב, והרי אין מנה של צ'יפס ללא גבעה של מיונז המתנוססת על ראשו.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ