בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תעשיית הכשרות המוסלמית פורחת בבלגיה, עד שזה מגיע לסירופ דה-ליאז'

קבלת תעודת החלאל היא עניין עסקי חשוב בעבור חברות מזון, תמרוקים ותרופות. אך כשהחברה המייצרת את הממרח האהוב "סירופ דה ליאז'" ביקשה את ההיתר, הציבור לא נותר אדיש

27תגובות

"סירופ של ליאז'" הוא ממרח צמיגי מתוק שנעשה תוך בישול ממושך של מיץ תפוחים או אגסים ונחשב למעדן בעל מעמד איקוני בבלגיה. הידוע והאהוב שבין מותגי הסירופ הזה מיוצר על ידי החברה המשפחתית "מרן" מהעיירה הוואלונית אובל. בימים האחרונים עומד הסירופ של ליאז' במרכזו של גל מחאות בבלגיה, לאחר שנודע כי חברת מרן ביקשה וקיבלה אישור להכשר מוסלמי רשמי ("חלאל"). "הסערה מיותרת לחלוטין", אמר לעיתונאים ברנר מרן, נינו של מייסד החברה, והסביר כי דבר לא השתנה בדרך הכנת הסירופ או ברכיבים וכי בסך הכל מדובר "בצעד כלכלי-מסחרי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו