בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בכלא באיטליה שותים שרדונה: תוכנית שיקום מלמדת אסירים להיות מלצרי יין

סוהר המתמחה ביין מחליף את המדים בעניבה, מראה כיצד פותחים בקבוק ומפציר: גם אם נשיא ארה"ב בביתכם, זכרו למזוג קודם לאפיפיור. זאת כחלק מיוזמת רשות בתי הסוהר לחנך אסירים

תגובות

הציוד בכיתות היה בסיסי והחלונות היו מוגנים בסורגים. התלמידים הורשעו בשוד מזוין, הברחת סמים וחברות במאפיה. אך כל אלה לא הרתיעו את מרקו אלבנזה, שוטר זה 19 שנים ומלצר יינות (סומליה) בחמש השנים האחרונות. הוא מלמד כיצד לנתח בוקה של יין שרדונה או כיצד למזוג יין ישן ונדיר. אלבנזה, בן 43, הוא מדריך בניסיון שנערך בכלא לצ'ה שבאיטליה ללמד אסירים להיות מלצרי יינות. הקורסים הם חלק מתוכנית שבמסגרתה מלמדים אסירים כישורים מקצועיים חדשים, ומסייעים להם לפתח קשר עם האזור, הידוע בסוגים השונים של ענבי נגרו־אמארו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו