בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יין כחול? בספרד הבהירו שיש גבול

יזמים צעירים ששיווקו יין כחול זוהר נאלצו לשנות את שמו, את הרכיבים במשקה וגם הוטל עליהם קנס כספי. מנכ"ל פדרציית היין במדינה: "צריך לכבד את כללי המשחק והם חלים על כולם"

תגובות
מתוך פרסומת ליין הכחול של גיק
מתוך האתר של gik.blue

לחובבי יין יש שפה משלהם, עשירה בביטוים ססגוניים המתארים את דרכי ייצורו ואת שלל התחושות שהוא מעורר. אך כשמגיעים לתיאור גוון היין, נדמה שמגוון המונחים המקובלים — שלא לומר ה"תקניים" — מצטמצם. על כך יכולה להעיד קבוצת יזמים צעירים מהאזור הבאסקי בספרד שהעזה לשווק יין כחול. המשקה אולי זכה להצלחה בחנויות, אך הרגיז את הממסד. נקבע כי החברה הפרה את תקנון ייצור היין ונדרשה לשלם קנס כספי. משרד החקלאות לא הסתפק בכך ובחברה, הנקראת "גיק", אומרים כי נכפה עליה לסלק את השם "יין כחול" מתוויות הבקבוקים ואף לשנות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו