בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שף ממסעדת על בקופנהאגן עבר לבשל עבור תלמידי ניו יורק

עוף מתובל במקום מטוגן, פיצה שנאפית במקום וחמאת חמניות במקום בוטנים. שף דן ג'יוסטי עזב את מסעדת היוקרה לטובת קפיטריות בבתי ספר. הקהל החדש שלו אולי צעיר יותר, אבל לא ביקורתי פחות

תגובות
דן ג'יוסטי מצלחת ארוחת צהריים בקפיטריית בית ספר בברונקס, בפברואר. "הוצאתי את הריבה וחמאת הבוטנים, אם ילדים אוכלים את זה, הם לא אוכלים שום דבר אחר"
JEENAH MOON / NYT

לפני ארבע שנים היה דן ג'יוסטי בפסגת עולם הבישול. הוא היה השף הראשי באחת המסעדות ששמן מופיע תדיר ברשימת הטובות בעולם — מסעדת נומה בקופנהאגן. יתר על כן, לצד ביקורות נלהבות, בתקופת עבודתו בה קיבלה המסעדה שני כוכבי מישלן. אך היום, ב–2019, מבשל ג'יוסטי לקהל רב יותר — וגם ביקורתי יותר — אלפי תלמידים ברובע ברונקס בניו יורק. בעת עבודתו בנומה חש ג'יוסטי, יליד ניו ג'רזי, בצורך להשפיע על חיי אנשים רבים ולא רק להרשים את חוש הטעם שלהם. על כן, ב–2016 החליט להקים חברה בשם Brigaid שנועדה לשנות את ארוחות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו