בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פליט סורי בחר בעזה על פני אירופה והפך לשף סלבריטאי

ואריף חמידו נטש את המסעדה שלו בחאלב כשהעיר הופצצה ועבר דרך טורקיה ומצרים לרצועה. למרות המשבר הכלכלי, מאכליו הפכו ללהיט ובמשך הרמדאן הוא יגיש תוכנית בישול

3תגובות

אפשר לומר בביטחון מלא שאף אחד לא נהפך לשף מצליח בדרך שבה עשה זאת ואריף חמידו. עד לפני שלוש שנים ניהל חמידו בן ה-34 מסעדה קטנה בקניון בחאלב שבסוריה. מאז, הספיק להפוך לפליט יחד עם בני משפחתו וניסיונותיו להתפרנס מבישול הביאו אותו לתחנות שונות במזרח התיכון, שהאחרונה שבהן היא הגשת תוכנית בישול משלו במשך הרמדאן - ברצועת עזה. כשחאלב הופגזה במלחמת האזרחים, נמלטו בני משפחתו לדרום־מזרח טורקיה והוא הצטרף אליהם זמן קצר לאחר מכן. בזמן שהותו בטורקיה הגיע חמידו למסקנה שמצבו יהיה טוב יותר במצרים. הוא הפליג...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו