פליט סורי בחר בעזה על פני אירופה והפך לשף סלבריטאי

ואריף חמידו נטש את המסעדה שלו בחאלב כשהעיר הופצצה ועבר דרך טורקיה ומצרים לרצועה. למרות המשבר הכלכלי, מאכליו הפכו ללהיט ובמשך הרמדאן הוא יגיש תוכנית בישול

לוגו רויטרס
רויטרס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לוגו רויטרס
רויטרס

אפשר לומר בביטחון מלא שאף אחד לא נהפך לשף מצליח בדרך שבה עשה זאת ואריף חמידו. עד לפני שלוש שנים ניהל חמידו בן ה-34 מסעדה קטנה בקניון בחאלב שבסוריה. מאז, הספיק להפוך לפליט יחד עם בני משפחתו וניסיונותיו להתפרנס מבישול הביאו אותו לתחנות שונות במזרח התיכון, שהאחרונה שבהן היא הגשת תוכנית בישול משלו במשך הרמדאן - ברצועת עזה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ