בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פוליטיקה מולקולרית

15תגובות

בשנות התשעים נכנס אל המטבח מושג חדש - הבישול המולקולרי. זהו שילוב בין מחקר מדעי על התנהגותם של חומרי גלם רגילים בתהליך הבישול לבין הפיכתם למנות אקזוטיות, שהקשר ביניהן לבין הטעם המקורי של חומרי הגלם מצוי בעיקר בשמם. ההמצאות יכולות לסחרר כל סועד - גלידה כמנה ראשונה עם ביצה, כוס תה שחציה חמה וחציה קרה, אטריות שהופכות לנוזל. בישראל עושה המטבח הזה את צעדיו הראשונים, אבל כמדינה שמקדימה את העולם בפיתוחים טכנולוגיים, מיהר ראש הממשלה להעתיק את הקולינריה הזאת אל המטבח הפוליטי. אם יצליח נתניהו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו