בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חג יקר

49תגובות

אם הייתי נדרש למאפיין בולט אחד של חגי ישראל, הייתי אומר: אוכל. פעם זה בשר, פעם דגים, פעם פירות יבשים, ופעם מאכלי גבינה לחג השבועות. לכן לא פלא, שהעיתונים היו מלאים במוספים צבעוניים שלימדו איך להכין ניוקי ברוטב שמנת, סיגרים ממולאים בגבינה, לזניה גבינות ופטריות, קיש גבינות עיזים, דגים ברוטב שמנת ועוגת גבינה מצופה בריבת חלב. הבעיה הקטנה היא, שיצרני הגבינות שמימנו את אותם המוספים שכחו לספר, עד כמה הגבינות שעליהן הם ממליצים - יקרות - עד כמה מחירן גבוה בהרבה מהמקובל בעולם. הנושא עלה לסדר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו