בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נמאס לי להיות מטומטם

301תגובות

אני מכיר איש עסקים אמיד למדי, שאוכל כל בוקר מנת אגז בנדיקט בדיינר השכונתי שלו באפר איסט סייד במנהטן. היא עולה לו 9.75 דולרים, שהם 37 שקל וחצי. על הקפה הוא מוסיף שישה שקלים וחצי, והריפיל בחינם. לפני כמה ימים התיישבתי אתו למנת אגז בנדיקט במסעדת "בנדיקט" במתחם שרונה בתל אביב. היא עלתה 70 שקל. לחם, ביצים, בייקון, לימון, חומץ. 70 שקלים, עם סלט שלא ביקשתי וקפה אחד. המשכורות באפר איסט סייד גבוהות לאין שיעור מאשר בתל אביב. אבל על האגז בנדיקט עם בייקון אנחנו משלמים פי שניים. אני מכיר את ההסברים....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו