${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מדוע שבועות יקר כל כך

43תגובות
הפגנת אנשי מחאת הקוטג' בסניף שופרסל, קיץ 2011
דה מרקר

הרבה שמות יש לחג השבועות: חג הקציר, חג מתן תורה, חג הביכורים, חג המים — אבל יותר מכל הוא התקבע אצלנו כחג מאכלי החלב. הרי אין מפגש משפחתי או חברי שאינו נסוב סביב אוכל, אז הפעם כיכבו הגבינות, הפשטידות, היוגורט, השמנת ועוגות הגבינה. בסוף השבוע עלו המכירות של מוצרי החלב בכ–70% לעומת שבוע רגיל. זה טוב ויפה, אבל מדוע זה כל כך יקר? מדוע מחירי מוצרי החלב אצלנו גבוהים בעשרות אחוזים לעומת המחירים באירופה ובארה"ב? מדוע החמאה יקרה ב–63%, היוגורט הטבעי ב–84% והיוגורט בטעמים ב–234%? הכל מתחיל במבנה משק החלב....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#