ההדתה נכנסת לנו עמוק לתוך התפריט

רם פרומן
רם פרומן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רם פרומן
רם פרומן

עוד צעד נעשה באחרונה בתחום הדתת האוכל, כאשר רשת "אגאדיר" הכריזה על פתיחת סניף כשר ראשון ועל הוצאת החזיר (בייקון) מהתפריט ביתר סניפיה. הסמיכות בין ההצהרות מרמזת, שהוצאת הבייקון קשורה לפתיחת הסניפים הכשרים. ייתכן, שכתנאי לפתיחת סניפים כשרים הופעל על הרשת לחץ להימנע מחזיר גם בסניפים האחרים. בעלי הרשת הכחישו שהיה לחץ כזה, אבל מי שמכיר את השיטה שבה מופעלת הדתה על עסקי האוכל בישראל יודע, שלחץ מסוג זה הוא אפשרי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ