כל עוד המורים ממשיכים לשבת בפינה
האם המורים חיוניים פחות לרפורמה מאשר פועלי הנמל? האצבע המאשימה לחוסר הוודאות מופנית גם למשרד החינוך וגם לארגוני המורים.
האם סבורים במשרד החינוך, כי הפצת חוברת שבה עיקרי הרפורמה משמעותה שהיא כבר יוצאת לדרך? האם סבורה שרת החינוך, שתנהג במורים כחיילי שח, תשנה את ימי העבודה ואת שעות העבודה ואף היקף המשרה? האם ישונו כל תנאי העבודה של המורים בלי קבלת פיצוי הולם?
איך ייתכן, שארגוני המורים אינם משתמשים בתבונה בכוח שבידיהם? הרי יחד הם מהווים ארגון שהוא מהגדולים במדינה, וכוחו חייב לא רק להישמע אלא גם להיראות.
כל עוד המערכת והממסד לא יכבדו את המורים, כל עוד מנהיגי המורים לא יחלו במאבק מכובד ודואג לעתיד המורים, כל עוד אנחנו, המורים, נמשיך לשבת ולחכות שיעשו בשבילנו ולא נדרוש את המגיע לנו - יישום עיקרי ועדת דוברת ייזכר כעוד שינוי קוסמטי שלא הצליח. אבל לא נורא, זה רק על גבם של המורים.
סוזנה בלה
חיפה
כתבות מומלצות

חדשות היום, 25.5

"הארץ" מוציא לדרך את המחזור השלישי של קורס העריכה הדיגיטלית

חדשות היום, 24.5

חדשות היום, 23 במאי

חובת הבידוד למי שמתגורר עם מאומת לקורונה מבוטלת החל מהיום
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המסר האמיץ של אלי אבידר

מעריצות BTS? אסור לכן למחוא כפיים בהופעות

מוותרת על הבורסה: חברת חיזוי מזג האוויר Tomorrow.io ביטלה את הספאק

איך המתווה לקליטת פליטים מאוקראינה משנה את המצב ומה הביקורות עליו?
