קוטלי חרקים מסכנים את ייצור המזון בעולם

מחקר מקיף קובע כי כימיקלים נפוצים המשמשים להדברה פוגעים בבעלי חיים החיוניים לייצור מזון כדבורים ותולעים, ולכן יש להפסיק בהדרגה להשתמש בהם

דמיאן קרינגטון, גרדיאן
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דמיאן קרינגטון, גרדיאן

קוטלי החרקים הנפוצים ביותר בעולם זיהמו את הסביבה בכל רחבי כדור הארץ במידה כזאת שהם מסכנים את ייצור המזון בעולם - כך קובע מחקר בינלאומי מקיף שבחן את השלכות השימוש בכימיקלים. החוקרים השוו את ההשלכות לאלו המופיעות בספרה של רייצ'ל קארסון Silent Spring (אביב דומם) משנת 1962, שחשף את היקף חיסולם של ציפורים וחרקים כתוצאה מהשימוש הגורף בדי-די-טי וחומרי הדברה אחרים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ