אם אין חציר, שהפרות יאכלו קינואה

מחקר חדש של מו"פ צפון במכון המחקר מיג"ל בודק את יתרונות הקינואה כמזון־על לחיות. זה בריא יותר, זול יותר ואף עשוי לפתור את בעיית הכשרות לפסח. מצד הפרות לא נרשמו תלונות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
נעה שפיגל
נעה שפיגל

סער, רובי ופיסטה, הן שלוש פרות שזוכות בחודשים האחרונים לפינוק מיוחד. לא עוד חציר וחיטה לארוחת בוקר, צהריים וערב, כי אם סופר־פוד: קינואה. לא ברור אם השלוש, כמו גם שאר שוכני הרפת בחוות נווה יער של מכון וולקני בעמק יזרעאל, מודעות לתדמית הניו־אייג'ית של המאכל החדש שלהן (שאיננה דגן), אבל עד כה לא נרשמו תלונות על הטעם.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ