מחקר חדש מצא את הנוסחה שתהפוך את העגבניות של היום לטעימות יותר

חוקרים שריצפו גנומים של 725 מיני עגבניות מצאו דרך להעשיר אותן בארומה מבלי לפגוע במסחריות שלהן. ייתכן שכבר בעוד שבע שנים ניתן יהיה לרכוש עגבניות טעימות יותר

אסף רונאל-צרובה
אסף רונאל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסף רונאל-צרובה
אסף רונאל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ